Tel: (+31) 085-0020550 (lokaal tarief) of Email: info@in1maand.nl

opleidingen

Secretariële opleidingen

De door ons, in dit vakgebied, geboden opleidingen zijn:

– Basiskennis Secretariaatspraktijk;

deze opleiding duurt dus 1 maand en leidt tot het behalen van het Associatiediploma Basiskennis Secretariaatspraktijk. Het niveau van deze opleiding is vergelijkbaar met MBO niveau 2. De kosten van deze voltijdsopleiding bedragen € 399,00 (exclusief het Associatie examengeld).
Deze opleiding kunt u ook als deeltijd-cursus volgen gedurende één dagdeel (ochtend, middag of avond). Deze module duurt dan echter wel drie maanden. De kosten van deze opleiding bedragen dan overdag’s € 225,00 en s’avonds € 299,- (exclusief het Associatie examengeld).

Wanneer u deze “basisopleiding” eenmaal succesvol heeft afgerond – of u beschikt al bij de intake over de benodigde startkwalificaties – dan zijn  eventuele (vervolg-) opleidingen die u bij ons kunt volgen:

Basiskennis Correspondentie Nederlands;

deze opleiding duurt vervolgens nog 1 maand en leidt tot het behalen van het Associatiediploma Basiskennis Correspondentie Nederlands. Het niveau van deze opleiding is vergelijkbaar met MBO niveau 2. De kosten van deze voltijdsopleiding bedragen € 399,00 (exclusief het Associatie examengeld).
Deze opleiding kunt u ook als deeltijd-cursus volgen gedurende één dagdeel (ochtend, middag of avond). Deze module duurt dan echter wel drie maanden. De kosten van deze opleiding bedragen dan overdag’s € 225,00 en s’avonds € 299,- (exclusief het Associatie examengeld).

Basiskennis Computervaardigheden;

deze opleiding mag van de Nederlandse Associatie voor Examinering door de opleider (door ons dus) worden afgenomen. Bij ons doet u dit gedeelte als ECDL module Computer Essentials en duurt vervolgens 1 maanden en leidt tot het behalen van het diploma Computer Essentials van het ECDL. De kosten van deze voltijdsopleiding bedragen € 399,00 (exclusief het Associatie examengeld).
Deze opleiding kunt u ook als deeltijd-cursus volgen gedurende één dagdeel (ochtend, middag of avond). Deze module duurt dan echter wel drie maanden. De kosten van deze opleiding bedragen dan overdag’s € 225,00 en s’avonds € 299,- (exclusief het Associatie examengeld).

– Praktijkdiploma Secretaresse;

Wanneer u alle drie de voorgaande modules met goed gevolg heeft doorlopen komt u in aanmerking voor het Praktijkdiploma Secretaresse. Dit diploma is qua opleidingsniveau vergelijkbaar met mbo 3. U kunt er ook voor kiezen om u gelijk voor dit gehele traject in te schrijven. De kosten van deze voltijdsopleiding bedragen € 1197,00 (exclusief het examengeld). Deze opleiding kunt u ook als deeltijd-cursus volgen gedurende één dagdeel (ochtend, middag of avond). Deze module duurt dan echter wel een jaar. De kosten van deze opleiding bedragen dan overdag’s € 675,00 en s’avonds € 897,- (exclusief het examengeld).

Uiteraard leiden deze opleidingen allemaal naar een erkend diploma van de Nederlandse Associatie voor Examinering. En dankzij ons unieke onderwijsconcept met de combinatie van hoge studiebelasting en intensieve begeleiding is de kans op slagen veel hoger dan in zowel het reguliere onderwijs als bij het traditionele afstandsonderwijs. Voor meer informatie omtrent de examens en diploma’s van de Nederlandse Associatie voor Examinering kunt u kijken op: www.associatie.nl